Κόσμος

Τουρκία: Θρίλερ στην προσγείωση του Airbus! Τρύπησε το δάπεδο της κεντρικής καμπίνας

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Αττάλειας στην Τουρκία όταν ένα ρωσικό Airbus A321-200 υπέστη μεγάλες ζημιές στο πλαίσιο και στο δάπεδο κατά την διαδικασία προσγείωσης.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο airbus που διαχειρίζεται η εταιρεία Nowdwind, με τους πιλότους να κάνουν αίτημα έκτακτης προσγείωσης στο αεροδρόμιο στην Τουρκία λόγω καπνού που στην καμπίνα.

Η προσγείωση όμως ήταν ανώμαλη καθώς καταστράφηκαν τα λάστιχα των τροχών με αποτέλεσμα η άτρακτος να χτυπήσει στην άσφαλτο στην λωρίδα προσγείωσεις με αποτέλεσμα να διπλώσουν στη μέση κομμάτια στο πλαίσιο και να τρυπήσει το δάπεδο της κεντρικής καμπίνας του Aibus.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος δεν μετέφερε επιβάτες την ώρα της προσγείωσης, ενώ κανένα μέλος του πληρώματος δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: airporthaber

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 6