Κόσμος

Τούρκος εθνικιστής πολιτικός απειλεί με νέα μικρασιατική καταστροφή – “Θα χρειαστεί να κολυμπήσετε μέχρι τη Σικελία”

Απίστευτα προκλητική επίθεση κατά της Ελλάδας και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξαπέλυσε ο Γ.Γ. του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν.

Ο Τούρκος εθνικιστής υπουργός ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί τη χώρα μας με νέα Μικρασιατική Καταστροφή και λέει χαρακτηριστικά πως οι έλληνες μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία.

Αναλυτικά οι προκλητικές δηλώσεις: «Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά την καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία». Και το κάνει αυτό, σύμφωνα με όσα ο ίδιος ισχυρίζεται απαντώντας στις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη που έγιναν στις 19 Μαΐου σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι«ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα “Κράτος του Πόντου” και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη».

Συνεχίζοντας το παραλήρημα ο Τούρκος εθνικιστής είπε πως «οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας».

Πηγή: etikhaber

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
33χρονος στην Πενσιλβάνια αποκεφάλισε τον πατέρα του και ανέβασε βίντεο με το κομμένο κεφάλι στο ίντερντετ
Σύμφωνα τους εισαγγελείς ο Τζάστιν Μον πυροβόλησε τον πατέρα του με ένα πιστόλι που μόλις είχε αγοράσει και στη συνέχεια τον αποκεφάλισε χρησιμοποιώντας μαχαίρι κουζίνας και ματσέτα
O Τζάστιν Ντ. Μον
«Ο Μασκ εκδικείται τον Τραμπ»: Ο βιογράφος του μεγιστάνα αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την ίδρυση του «Κόμματος της Αμερικής»
«Ως επιχειρηματίας είναι τεχνοκρατικά ικανός, αλλά αδίστακτος ως προς τη διαχείριση ανθρώπων» σημειώνει ο Ολιβιέ Λασκάρ - Οι έξι προκλήσεις για το νέο κόμμα Μασκ, σύμφωνα με την Washington Post
Έλον Μασκ
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ
Κρίσιμη συνάντηση Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ: Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
«Βγάλαμε ήδη πολλούς ομήρους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ομήρους που απομένουν, θα βγει καλός αριθμός. Νομίζουμε πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Έφτασαν τους 82 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσά τους και 28 παιδιά - Δύσκολο το έργο των διασωστών
Ο κυβερνήτης της κομητείας Κερ, Λάρι Λίθα, μάλιστα, προειδοποίησε για νέες σφοδρές βροχοπτώσεις - Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιθανόν θα επισκεφθεί την πολιτεία Τέξας την Παρασκευή (11η Ιουλίου)
Βυθισμένα αυτοκίνητα από τις πλημμύρες στο Τέξας
3