Κόσμος

Τους έπεσε το φίδι στο κεφάλι και οι βουλευτές άρχισαν να τρέχουν!

Σε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι και τώρα δηλώνουν ότι δεν θα επιστρέψουν ξανά στο κτίριο έως ότου είναι ασφαλές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

“Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο, ο Ολουγκμπένγκα Ομόλε.

Ο πύθωνας, διευκρίνισε ο ίδιος, έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.

fidinighria

“Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ’αόριστον”, σημείωσε.

Οι βουλευτές θα συναντηθούν εξάλλου με τον κυβερνήτη της πολιτείας Όντο Ροτίμι Ακερεντόλου και θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το περιφερειακό κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει έως ότου γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εφιάλτης των drones πάνω από το Βέλγιο: Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Υποψίες για ρωσική ανάμειξη
Μυστηριώδη drones παραλύουν τον εναέριο χώρο του Βελγίου - «Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένο, εθνικό χειρισμό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας Μπερνάρ Κεντέν
Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Σύζυγος δολοφονημένου δημάρχου στο Μεξικό πήρε τη θέση του - «Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί»
Τον δολοφονημένο δήμαρχος ορισμένοι τον αποκαλούσαν «μεξικανό Μπουκέλε», παραπέμποντας στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ, γνωστό για τον «πόλεμο» που κήρυξε εναντίον των συμμοριών
H Γκρέσια Κιρός
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι