Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τους έσφαξαν στο κρεββάτι τους – Σε λίμνη αίματος βρήκαν την Ελληνίδα και τον σύζυγό της – Σοκ στην Κύπρο από το άγριο φονικό

Τους έσφαξαν στο κρεββάτι τους – Σε λίμνη αίματος βρήκαν την Ελληνίδα και τον σύζυγό της – Σοκ στην Κύπρο από το άγριο φονικό

Τους δράστες της άγριας δολοφονίας μιας 59χρονης Ελληνίδας και του 60χρονου Κύπριου συζύγου της αναζητούν οι αρχές στη Λευκωσία. Το φονικό έγινε ενώ στο σπίτι ήταν και ο 14χρονος γιος της οικογένειας, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους γείτονες κι εκείνοι την αστυνομία.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, η άγρια δολοφονία του ζευγαριού έγινε στη μια τα ξημερώματα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το κίνητρο του εγκλήματος και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στην κρεββατοκάμαρα του ζευγαριού. Εκείνη βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος η 59χρονη Ελληνίδα, εργαζόμενη στην τράπεζα Κύπρου και ο 60χρονος σύζυγός της, καθηγητής στο επάγγελμα. Επίσης, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και το χώρος της πίσω αυλής του σπιτιού. Από εκεί ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις