Κόσμος

Τραγωδία! Κρεμάστηκε 16χρονος – Τα συγκλονιστικά μηνύματα σε φίλους

"Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί όταν δεν ήταν κανένας άλλος" ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε σε 5 φίλους του πριν κρεμαστεί ο 16χρονος Thomas Gallagher.

Ο νεαρός μαθητής που περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ήταν, όπως περιγράφουν οι καθηγητές του, ιδιαίτερα έξυπνος και δημοφιλής.

“Συγγνώμη για όλους τους τσακωμούς τα τελευταία 5 χρόνια. Ελπίζω να μη μου κρατάτε κακία” έγραψε σε άλλο μήνυμα προς τους φίλους του.

Ο 16χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Lisa Hashmi, βρέθηκε κρεμασμένος κοντά στο σπίτι του στο Old Kays Park, στο Tottington, λίγο μετά τις 8 στις 11 Ιουλίου του περασμένου χρόνου.

Ο ανήλικος είχε κάνει δύο ακόμα απόπειρες αυτοκτονίας και όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι οι γονείς του κάλεσαν τις αρχές επειδή ανησύχησαν πολύ.

Ο Tom είχε διαγνωστεί με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ψύχωση λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του και μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας. Οι δύο διαγνώσεις έγιναν μετά από χωρισμούς.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Μπορεί να πάω στη Μέση Ανατολή το Σαββατοκύριακο» – Η εκεχειρία στη Γάζα «είναι πολύ κοντά» λένε αξιοματούχοι
Η εκεχειρία μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ είναι «πάει πολύ καλά» λέει ο Τραμπ καθώς βασικοί σύμβουλοί του συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις στην Αίγυπτο
Ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ανώφελη και επιζήμια» η υπουργική σύνοδος στο Παρίσι λέει το Ισραήλ - «Καμία συμφωνία για τη Γάζα δεν θα επιτευχθεί χωρίς τη συγκατάθεσή μας»
Υπουργική σύνοδος με πρωτοβουλία της Γαλλίας για τη μεταπολεμική Γάζα, με ΥΠΕΞ πέντε ευρωπαϊκών, πέντε αραβικών, καθώς και του Καναδά και της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι
Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή επίθεση κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην πόλη της Γάζας
Γαλλία: Νέος πρωθυπουργός εντός 48 ωρών – «Η αποστολή μου ολοκληρώθηκε» δηλώνει ο Σεμπαστιάν Λεκορνί
Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός εκτιμά ότι μια πολιτική συμφωνία παραμένει εφικτή στην Εθνοσυνέλευση και απορρίπτει κάθε προοπτική άμεσης διάλυσης του κοινοβουλίου
Ο παραιτηθέντας πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
7