Κόσμος

Τραγωδία! Κρεμάστηκε 16χρονος – Τα συγκλονιστικά μηνύματα σε φίλους

"Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί όταν δεν ήταν κανένας άλλος" ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε σε 5 φίλους του πριν κρεμαστεί ο 16χρονος Thomas Gallagher.

Ο νεαρός μαθητής που περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ήταν, όπως περιγράφουν οι καθηγητές του, ιδιαίτερα έξυπνος και δημοφιλής.

“Συγγνώμη για όλους τους τσακωμούς τα τελευταία 5 χρόνια. Ελπίζω να μη μου κρατάτε κακία” έγραψε σε άλλο μήνυμα προς τους φίλους του.

Ο 16χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Lisa Hashmi, βρέθηκε κρεμασμένος κοντά στο σπίτι του στο Old Kays Park, στο Tottington, λίγο μετά τις 8 στις 11 Ιουλίου του περασμένου χρόνου.

Ο ανήλικος είχε κάνει δύο ακόμα απόπειρες αυτοκτονίας και όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι οι γονείς του κάλεσαν τις αρχές επειδή ανησύχησαν πολύ.

Ο Tom είχε διαγνωστεί με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ψύχωση λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του και μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας. Οι δύο διαγνώσεις έγιναν μετά από χωρισμούς.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την έπαυλη κολαστήριο του Τζέφρι Επστάιν στο ιδιόκτητο νησί της Καραϊβικής
Η δημοσίευση αυτών των νέων εικόνων έρχεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση Τραμπ δέχεται πιέσεις να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της για τον Τζέφρι Επστάιν
Έπαυλη Τζέφρι Επστάιν 5
Μήνυση κατά των ΗΠΑ κατέθεσε οικογένεια ψαρά που σκοτώθηκε από αμερικανικό πλήγμα στην Καραϊβική – Κατηγορούν την κυβέρνηση Τραμπ
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε περισσότερα από 20 πλοία στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 83 άτομα
Η στιγμή που σκάφος στην Καραϊβική Θάλασσα δέχεται αμερικανικό πλήγμα