Κόσμος

Τραγωδία! Την πέρασε για ελάφι και τη σκότωσε

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται κυνηγός στη Νέα Υόρκη που πέρασε 43χρονη για ελάφι και τη σκότωσε.

Η Rosemary Billquist είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στην πόλη Sherman όταν πυροβολήθηκε μια φορά από τον Thomas Jadlowski.

O Thomas κάλεσε την αστυνομία και έμεινε με την Rosemary μέχρι να φτάσει βοήθεια. Αργότερα κηρύχθηκε νεκρή σε κοντινό νοσοκομείο της Πενσιλβάνια.

ROSEMARY

Αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή

Η 43χρονη δέχτηκε τη χαριστική βολή στις 5:30 περίπου το απόγευμα. Είναι παράνομο το κυνήγι μετά το ηλιοβασίλεμα ή πριν από την αυγή στη Νέα Υόρκη.

“Σήμερα ο Thomas Jadlowski είναι υπόλογος για την επικίνδυνη και απερίσκεπτη συμπεριφορά του. Πυροβόλησε γειτόνισσά του το σκοτάδι”, δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος Basil Seggos.

Ο Jadlowski κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και παράνομο κυνήγι και βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή. Η κηδεία της Rosemary Billquist τελέστηκε την Τετάρτη στο Sherman

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS