Κόσμος

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας – Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Στη Λωρίδα της Γάζας τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν κατά τους νέους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα την Κυριακή (07.08.2022). Συνολικά, 15 ανήλικοι έχουν βρει τραγικό θάνατο από τις 5 Αυγούστου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, τέσσερα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια των νέων ισραηλινών επιθέσεων την Κυριακή (07.08.2022), λίγο πριν ανακοινωθεί η επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας!

«Εδώ και λίγη ώρα (σ.σ. 21:30 ώρα Ελλάδας) βρέθηκε η φόρμουλα για την ανακοίνωση από την Αίγυπτο της συμφωνίας εκεχειρίας, που αφορά κυρίως την δέσμευση της Αιγύπτου να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση δύο κρατουμένων», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μοχάμεντ Αλ-Χίντι, επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της παλαιστινιακής οργάνωσης.

Από την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης κατά της ένοπλης οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ την Παρασκευή (05.08.2022), «41 Παλαιστίνιοι έπεσαν μάρτυρες, ανάμεσά τους 15 παιδιά και 4 γυναίκες, και 311 τραυματίστηκαν» στην Λωρίδα της Γάζας, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3