Κόσμος

Τραμπ: Έριξε (πάλι) με τις δηλώσεις του τη Γουόλ Στριτ

Με οριακή πτώση έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα που προκλήθηκαν κατά κύριο λόγο από τα σχόλια του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον εμπορικό πόλεμο και την ομοσπονδιακή τράπεζα.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά -0,03% και έκλεισε στις 25.058,12 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 7.820,20 μονάδες, μειωμένος κατά -0,07%.

Ο δείκτης S&P 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.801,83 μονάδες, με πτώση -0,09%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινη σφαίρα διέσχισε τον ουρανό της Ιαπωνίας - Εντυπωσιακά βίντεο με την νύχτα να γίνεται μέρα
Μια εντυπωσιακότατη πύρινη σφαίρα διέσχισε τον ουρανό στη δυτική Ιαπωνία, μαγεύοντας κατοίκους και ερασιτέχνες αστρονόμους – Ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο
Μια πύρινη σφαίρα διασχίζει τον ουρανό, όπως φαίνεται από το Κουμαμότο, Ιαπωνία
«Οι Ευρωπαίοι πηγαίνουν με τα νερά του Τραμπ μέχρι να καταλάβει ότι ο Πούτιν μπλοφάρει και να τον πιέσει» – Ανάλυση του Politico
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «σχέδιο» των Ευρωπαίων ηγετών είναι να υποστηρίξουν τις διπλωματικές προσπάθειες του Τραμπ μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι ο Πούτιν «μπλοφάρει»
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αλάσκα 18