Κόσμος

Τραμπ: Με τον Κιμ Γιονγκ Ουν έχουμε πολύ καλή “χημεία”

Για... "καλή χημεία" με τον Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πως εγκατέστησε απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Παράλληλα υποστήριξε πως διευθέτησε «σε μεγάλο βαθμό» το πρόβλημα με τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας.

«Επέλυσα το πρόβλημα, αυτό το πρόβλημα έχει επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. «Του έδωσα έναν απευθείας αριθμό στον οποίο μπορεί να με καλεί αν έχει οποιαδήποτε δυσκολία, εγώ μπορώ να τον καλώ, είμαστε σε επικοινωνία. Είναι καλό πράγμα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως σχεδιάζει να τηλεφωνήσει στον Κιμ Γιονγκ Ουν την Κυριακή, μετά τη συνάντηση κορυφής που είχαν στη Σιγκαπούρη στις 12 Ιουνίου.

«Πράγματι θα καλέσω τη Βόρεια Κορέα», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News απαντώντας σε ερώτηση τι σκοπεύει να κάνει την Ημέρα του Πατέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η χλιδάτη ζωή του influencer εγγονού του Φιντέλ Κάστρο, Σάντρο, που θέλει συμφωνία με τον Τραμπ για την Κούβα
Ο ίδιος απορρίπτει τις κατηγορίες ότι επωφελείται από το όνομά του, τονίζοντας σε συνέντευξή του στο CNN πως ό,τι έχει αποκτήσει είναι αποτέλεσμα προσωπικής προσπάθειας
Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο, Σάντρο
Το Ισραήλ επιδιώκει «μοντέλο Γάζας» για τον Λίβανο: Θέλει έλεγχο μέχρι τον ποταμό Λιτάνι και καταστροφή όλων των σπιτιών στα σύνορα
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ προειδοποίησε πως αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια του βορείου Ισραήλ, οι 600.000 εκτοπισμένοι Λιβανέζοι δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους
Ποταμός Λιτάνι 5