Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τριντό για την παρενόχληση ρεπόρτερ: «Ζήτησα αμέσως συγγνώμη» – video

Τζάστιν Τριντό

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω θυμίζει η στάση του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό για το περιστατικό παρενόχλησης ρεπόρτερ πίσω στο 2000.

Ήταν πίσω στο 2000 που μια ρεπόρτερ κατηγόρησε τον σημερινό πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό ότι την παρενόχλησε σε μουσικό φεστιβάλ.

Ο Τζάστιν Τριντό αναφέρθηκε στο συμβάν την Πέμπτη και αποκάλυψε πως “ζήτησα αμέσως συγγνώμη”. Ενώ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό, επέμεινε ότι δεν έκανε κάτι λάθος.

Τις τελευταίες εβδομάδες του ασκείται κριτική από τα μέσα ενημέρωσης για αυτό που συνέβη σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Creston πριν από 18 χρόνια.

Φρέσκαρε τη μνήμη του με τις μέρες ο Τριντό

Στα πρώτα του σχόλια για τα όσα του καταλογίζονταν, ο Τζάστιν Τριντό την περασμένη Κυριακή είπε πως δεν θυμόταν “καμία αρνητική αλληλεπίδραση εκείνη τη μέρα καθόλου”.

Πέρασαν λίγες μέρες και ο πρωθυπουργός του Καναδά φρέσκαρε τη μνήμη του. Είπε μάλιστα ότι είχε ζητήσει συγγνώμη εκείνη τη στιγμή. Δεν έδωσε όμως λεπτομέρειες για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με ανυπόγραφο άρθρο της εποχής στην τοπική εφημερίδα Creston Valley Advance, o Καναδός πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από γυναίκα δημοσιογράφο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο τον περασμένο μήνα όταν ο σχολιαστής πολιτικού ρεπορτάζ Warren Kinsella έκανε tweet μια φωτογραφία από το συγκεκριμένο άρθρο με το hashtag MeToo.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις