Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρομακτικό ατύχημα που κόβει την ανάσα σε λούνα παρκ στο Λονδίνο

Τρομακτικό ατύχημα που κόβει την ανάσα σε λούνα παρκ στο Λονδίνο

Ένα τρομακτικό ατύχημα που κόβει την ανάσα έγινε σε λούνα παρκ του Λονδίνου στην Βρετανία. Ο ένας από τους δυο ιμάντες που συγκρατούσαν μεταλλική κάψουλα με δυο άτομα στο παιχνίδι Slingshot έσπασε στον αέρα και στο λούνα παρκ διαδραματίστηκαν σκηνές τρόμου.

Το τρομακτικό ατύχημα έγινε στο παιχνίδι Slingshot του λούνα παρκ, Winter Wonderland, που βρίσκεται στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου στην Βρετανία. Μέσα στην μεταλλική κάψουλα βρίσκονταν δυο άτομα. Το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη. Ξαφνικά ο ένας από τους δυο ιμάντες που συγκρατούσαν την κάψουλα έσπασε και όσοι ήταν εκεί… πάγωσαν από τρόμο. Αμέσως η κάψουλα άρχισε να πηγαινοέρχεται στον αέρα και άρχισε να χτυπάει και στον μεταλλικό γερανό που συγκρατούσε το Slingshot.

https://twitter.com/999London/status/1603304497002037248?s=20&t=XBmSSTh3bwDgRS5TW6YpQQ

Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού του λούνα παρκ του Λονδίνου έθεσαν εκτός λειτουργίας το Slingshot και κατόρθωσαν να βγάλουν τους δυο επιβάτες, οι οποίοι είχαν φυσικά τρομοκρατηθεί. Οι επιβάτες είχαν τις αισθήσεις τους μετά τον απεγκλωβισμό τους και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις