Κόσμος

Τρόμος για νεαρές: 41χρονη τους επιτέθηκε με οξύ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας στην Γαλλία. Οι διακοπές για μία παρέα 4 νεαρών κοριτσιών από τις ΗΠΑ... μετατράπηκαν στον χειρότερο τους εφιάλτη.

Τα κορίτσια ήταν στον σταθμό για να πάρουν το τρένο για Παρίσι όταν μία 41χρονη τις πλησίασε κρατώντας ένα μπουκάλι απορρυπαντικού.

Ωστόσο, το μπουκάλι μέσα είχε οξύ με το οποίο έκαψε τα πρόσωπα των δυο εκ των τεσσάρων κοριτσιών. Αμέσως σήμανε συναγερμός και η 41χρονη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

B  image a

Οι νεαρές τουρίστριες ηλικίας 20 και 21 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Και οι τέσσερις είναι σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό περιστατικό αλλά για γυναίκα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν – Μετακίνησαν βομβαρδιστικά στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
Τα 4 αεροσκάφη B-52H Stratofortress μεταφέρουν περίπου 32 τόνους όπλων, μεγάλης ακτίνας δράσης και έφτασαν στη στρατιωτική βάση Ντιέγκο Σκαρσία γύρω στα μέσα Μαΐου
Αεροσκάφος 30
Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων
«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν
Επίθεση πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ, στη Χάιφα 6