Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρόμος σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ: Οθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές

Τρόμος σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ: Οθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές

Στιγμές πανικού κατά τη διάρκεια της συναυλίας του γνωστού συγκροτήματος Mirror στο Χονγκ Κονγκ. Οθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές κατά τη διάκρεια της παράστασης και τραυμάτισε σοβαρά δυο απ’ αυτούς!

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του γνωστού boy band στο Χονγκ Κονγκ Coliseum το βράδυ της Πέμπτης (28.07.2022). Ήταν η 4η από τις 12 παραστάσεις που επρόκειτο να δώσουν.

Το σοκαριστικό ατύχημα έχει καταγραφεί σε βίντεο που ανέβασαν στα social media θαυμαστές του συγκροτήματος, που είδαν μπροστά στα μάτια τους την τεράστια LED οθόνη να πέφτει και να καταπλακώνει δυο χορευτές.

Ο ένας από τους χορευτές τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ τον δεύτερο τον καταπλάκωσε η οθόνη, όπως φαίνεται στα σοκαριστικά βίντεο. Ουρλιαχτά και φωνές τρόμου ακούστηκαν στην αίθουσα της συναυλίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αμέσως τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και οι χορευτές έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth έχοντας τις αισθήσεις τους, σύμφωνα με τον Guardian. Ο ένας τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση και ο δεύτερος σε σταθερή, ανέφεραν ΜΜΕ του Χονγκ Κονγκ.

Εκτός από τους δυο σοβαρά τραυματίες, άλλες τρεις χορεύτριες ανέφεραν μικροτραυματισμούς. Η μια αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι άλλες δυο ήταν σε κατάσταση σοκ.

 

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στο συγκρότημα τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη Τρίτη, ο Frankie Lui, μέλος των Mirror, έπεσε από τη σκηνή ενώ μιλούσε.

Οι Mirror είναι ένα 12μελές συγκρότημα της Cantopop (σ.σ. τοπική ποπ μουσική) που έχει χιλιάδες θαυμαστές.

Με πληροφορίες και από Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις