Κόσμος

Φρίκη στα χέρια των τζιχαντιστών: Όσα έζησε 17χρονη σκλάβα του σεξ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε με τη μικρή αδερφή της στα χέρια των τζιχαντιστών από 17χρονη Yazidi.

Αφού πουλήθηκαν σε δημοπρασία παρθένων σε σκλαβοπάζαρο, οι δύο έφηβες βιάζονταν καθημερινά από διεφθαρμένους τζιχαντιστές.

Η 17χρονη αποκάλυψε πως κάθε μέρα της 9μηνης δοκιμασίας της είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τη μαστίγωναν και τη ζεμάτιζαν αν δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές απαιτήσεις τους.

Θυμάται πως αναγκαζόταν να απαγγείλει αποσπάσματα από το Κοράνι, ενώ την κακοποιούσε ο “ιδιοκτήτης” της Al-Russiyah και οι σωματοφύλακές του.

Ενώ είναι 3 μηνών έγκυος στο παιδί του Al-Russiyah, έχει εφιάλτες με όσα της έκανε. “Ήταν σαν να επιλέγεις ανάμεσα στον θάνατο και τον θάνατο… ήταν τρομερό.

Με χτυπούσε και κάθε φορά βρισκόταν τουλάχιστον άλλος ένας άντρας κάθε φορά που έκανε σεξ μαζί μου”.

Η 17χρονη είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη Shingal, και την κρατούσαν δεμένη με χειροπέδες μαζί με άλλες γυναίκες και νεαρά κορίτσια στη Μοσούλη.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν μαζί με δεκάδες άλλες γυναίκες στη Raqqa όπου της εξέτασαν για να βεβαιώσουν πως είναι παρθένες.

“Οι παρθένες μεταφέρθηκαν σε ένα δωμάτιο με 40 άντρες. Μας παρέταξαν και έδειχναν ποια ήθελαν. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σταθώ τυχερή. Δεν ήμουν τόσο όμορφη όσο οι άλλες.

Μέσα σε 10 λεπτά, ο Al-Russiyah είχε αγοράσει την αδερφή της, 2 ακόμα κορίτσια και τη 17χρονη. “Αυτή ήταν η τελευταία μέρα που είδα τη μητέρα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν άρχισε να κλαίει τραβώντας τα μαλλιά της όταν μας πήρε”.

Στο νέο τους σπίτι ξεκίνησε μια αποτρόπαια καθημερινή ρουτίνα από την οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει. Το πρωί έγδυνε τα κορίτσια, τα μύριζε και αποφάσιζε με ποια θα κάνει σεξ εκείνη την ημέρα.

Αφού επέλεγε, οι σωματοφύλακές του διάλεγαν ένα από τα άλλα κορίτσια για τον εαυτό τους.

Εκείνοι ήταν τόσο βάναυσοι μαζί της που αισθανόταν ανακούφιση να τη διαλέξει ο απαγωγέας της που τη χτυπούσε λιγότερο.

Ήταν μάταιο να αντισταθεί. Όποτε προσπαθούσε, ένας από τους άντρες του της έριχνε βραστό νερό στο πόδι της.

“Με ανάγκαζαν να διαβάζω αποσπάσματα από το Κοράνι ενώ με κακοποιούσαν και αν δεν το έκανα με μαστίγωναν.

Δεν ένιωθα τίποτα. Ένιωθα απλά μουδιασμένη. Ήθελα να τελειώνει. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Αναγκαζόμασταν να μαγειρεύουμε, να καθαρίζουμε και να κάνουμε ό,τι μας λένε. Μερικές φορές έπρεπε να χορεύουμε και να τραγουδάμε για αυτούς”.

Τα βασανιστήριά της τελείωσαν 9 μηνές μετά, καθώς τον Απρίλιο σκοτώθηκε ο Al-Russiyah μαζί με τους σωματοφύλακές του και τα κορίτσια μπόρεσαν να ξεφύγουν.

Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτή, καθώς ο θείος της απείλησε να τη σκοτώσει αν κακοποιήθηκε από τους τζιχαντιστές, ενώ η ίδια ετοιμάζεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός για σφοδρή κακοκαιρία στη Βαλένθια - Προειδοποιήσεις ένα χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες από την καταιγίδα Dana
Όλα αυτά έναν χρόνο μετά την καταστροφική καταιγίδα Dana ξανά στη Βαλένθια, όπου πάνω από 220 άτομα έχασαν τη ζωή τους στις κατολισθήσεις τον Οκτώβριο του 2024
Το φαράγγι του Poyo, το οποίο πλημμύρισε κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πλημμυρών του Οκτωβρίου 2024, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, στην Paiporta, κοντά στη Βαλένθια
Λευκός Οίκος: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία για την Γάζα – Καθοριστική η συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου»
«Η Χαμάς και το Ισραήλ πρέπει να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις αλλά αυτό απαιτείται για τον τερματισμό του πολέμου» τόνισε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας
Λωρίδα της Γάζας
1
Γερμανία: «Θέλει ενότητα και ψυχραιμία για να δώσουμε μια καλά σχεδιασμένη απάντηση στις προκλήσεις της Ρωσίας»
«Ο Πούτιν προσπαθεί σκόπιμα να υπονομεύσει την ευρωπαϊκή ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα των ευρωπαϊκών εθνών» τόνισε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους παρακολουθεί στρατιωτική άσκηση