Κόσμος

«Βάφτισε» το μπαρ του, εκκλησία για να μπορέσει να μείνει ανοιχτό! Η «Εκκλησία των 400 Λαγών»

Κορονοϊός τέχνας κατεργάζεται. Και όμως συνέβη και αυτό στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Νότιγχαμ. Ένα μεξικάνικο μπαρ – εστιατόριο με την ονομασία 400 Rabbits (400 Λαγοί) αναγκάστηκε λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό να μείνει κλειστό.

Σκέφτηκαν πολλά για να σωθεί η επιχείρηση. Με το Νότιγχαμ να είναι στην κατηγορία 3 με τα πιο αυστηρά μέτρα η κατάσταση ήταν απελπιστική. Η λύση ήταν μια. Οι 400 Λαγοί να γίνουν εκκλησία! 

Με τους χώρους λατρείας να επιτρέπεται να μένουν ανοιχτοί το εστιατόριο μετανομάστηκε σε Εκκλησία των 400 Λαγών!

Στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί στην Βρετανία υπάρχει ένα παραθυράκι. Αυτό, λέει ότι σε μέρη λατρείας μπορούν να μπαίνουν άνθρωποι από το ίδιο νοικοκυριό ή φούσκα σφαλείας.

Έτσι η αίτηση για τη νέα εκκλησία έγινε και οι 400 Λαγοί μαζεύουν «πιστούς» της… τεκίλας μέσα από το site τους.

rabbits

Το να γίνεις μέλος είναι δωρεάν και αν δώσεις 10 λίρες μπορείς να χριστείς και ιερέας των Λαγών με δώρο ένα  T-shirt που θα είναι και η στολή σου.

Ο ιδιοκτήτης δεν πιστεύει ότι θα γίνει δεκτή η αίτησή του αλλά λέει ότι αυτός είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας απέναντι στα άδικα μέτρα της κυβέρνησης όσον αφορά συγκεκριμένες περιοχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ