Κόσμος

Βασάνισε μέχρι θανάτου τον γιο της κοπέλας του – Νόμιζε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Σε φριχτά βασανιστήρια μέχρι θανάτου υπέβαλε τον 8χρονο θετό του γιο ο Isaura Aguirre. Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι τον κακοποιούσε επειδή νόμιζε πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού για τον θάνατο του Gabriel Fernandez. Το 8χρονο αγόρι βρέθηκε με ραγισμένο κρανίο, τρία σπασμένα πλευρά, ενώ είχε σφαιρίδια στον πνεύμονα και τη βουβωνική χώρα.

Ο Aguirre κρίθηκε επίσης ένοχος και για βασανιστήρια, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με θανατική ποινή ή ισόβια. Θα καταδικαστεί στις 27 Νοεμβρίου.

AGUIRRE

Φριχτά βασανιστήρια

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Aguirre δεν ήθελε τον Gabriel επειδή πίστευε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τον ανάγκαζε μάλιστα να φοράει κοριτσίστικα ρούχα στο σχολείο.

Τον ξυλοκοπούσε με ζώνη, τον ανάγκαζε να τρώει τις ακαθαρσίες της γάτας και του έκλεινε το στόμα με μια κάλτσα όταν τον έβαζε να κοιμηθεί σε ένα μικρό μπάνιο. Από τα χτυπήματα του είχε βγάλει τα δόντια.

Ήταν τον Μάιο του 2013 που ο Aguirre γρονθοκόπησε τον 8χρονο Gabriel μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του. Με τη βοήθεια της μητέρας του Pearl Sinthia Fernandez έκρυψαν τα ματωμένα ρούχα του και μετά κάλεσαν τις αρχές.

Ο 8χρονος ανακηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο και πέθανε δύο μέρες μετά όταν τον έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

“Αυτή ήταν σκόπιμη δολοφονία με βασανιστήρια” δήλωσε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Jonathan Hatami. “Μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τον κατηγορούμενο. Δεν είχε να κάνει με ναρκωτικά ή θέματα ψυχικής υγείας”.

Έκλαιγε μάλιστα όταν αγκάλιασε τον βιολογικό πατέρα του 8χρονου Gabriel την Τετάρτη μετά την καταδικαστική απόφαση.

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Είναι φανταστική» – «Μου αρέσουν τα κομπλιμέντα», απάντησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει να συναντήσει τη «φανταστική» πρόεδρο, εν μέσω των εμπορικών εντάσεων ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ε.Ε.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost
Ο συμβολισμός του κόκκινου στα άμφια του νέου Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την πολιτική του
H πρώτη αμφίεση ενός Πάπα λειτουργεί σαν «δήλωση προθέσεων» του, καθώς αποκαλύπτει την πνευματική του ταυτότητα, τις θεολογικές του προτεραιότητες και το ύφος ποιμαντορίας που θα ακολουθήσει
Ο Πάπας Λέων ο 14ος
Ποιος ήταν ο Πάπας Λέων 13ος το όνομα του οποίου πήρε ο νέος Ποντίφικας – Σπάνιο βίντεο του 1896
Ο πάπας Λέων 13ος - ο κατά κόσμον Βιτσέντσο Τζοακίνο Ραφαέλε Λουίτζι Πέτσι - ήταν ο γηραιότερος Ποντίφικας και είχε την τρίτη μακρύτερη θητεία - Τον αποκαλούσαν «πάπα του ροζάριου»
όρκος καρδινάλιος