Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Στη δημοσιότητα πλάνα από τα παρασκήνια πριν από το ιστορικό διάγγελμά του – «Τελείωσα;»

Βασιλιάς Κάρολος: Στη δημοσιότητα πλάνα από τα παρασκήνια πριν από το ιστορικό διάγγελμά του – «Τελείωσα;»
Φωτογραφία Reuters

Μια πολύ άμεση ματιά στα παρασκήνια του πρώτου διαγγέλματος του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο έθνος της Βρετανίας έδωσε σήμερα (10.9.2022) στη δημοσιότητα το επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας στο YouTube και αποκαλύπτει τον νέο μονάρχη να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός.

Ο βασιλιάς Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στην «αγαπημένη του μαμά» τη βασίλισσα Ελισάβετ και ορκίστηκε να «συνεχίσει» την «υπόσχεσή της να υπηρετεί τη Βρετανία για μια ζωή» καθώς απηύθυνε μια βαθιά αποκαλυπτική και προσωπική ομιλία στον λαό του. Όπως στο βίντεο, έτσι και στα παρασκήνια, ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικός.

Απηύθυνε το μήνυμά του από το σαλόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ – το ίδιο δωμάτιο όπου η μητέρα του απηύθυνε δεκάδες χριστουγεννιάτικα μηνύματα, τιμώντας έτσι την εντυπωσιακή κληρονομιά της.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το Παλάτι, φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος στις στιγμές πριν και μετά το μήνυμά του, καθώς οι κάμερες και ο φωτισμός ήταν πάνω του. Ακούγεται να ρωτά το συνεργείο: «Τελείωσα;», μετά τη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του.

Στα πλάνα φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω του, μιλώντας με τους τεχνικούς.

Τους χαμογελάει και σηκώνεται από τη θέση του, με την όψη του να αλλάζει, καθώς δακρύζει αφού φαίνεται να συνειδητοποίησε πόσο σημαντική ήταν αυτή η στιγμή.

«Τα μάτια του μιλούν από μόνα τους», είναι ένα από τα σχόλια του βίντεο στο YouTube, με χιλιάδες κόσμου να γράφει παρηγορητικά λόγια για τον νέο βασιλιά της Βρετανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις