Κόσμος

Βενετία: Τουρίστας και… ευρώ!

Εισιτήριο ενός ευρώ θα πληρώνουν στο μέλλον οι τουρίστες που θα επισκέπτονται την πόλη των γονδολιέρηδων!

Η Βενετία σχεδιάζει να καθιερώσει την καταβολή ενός ευρώ ανά ημέρα ως εισιτήριο για τον κάθε τουρίστα που επισκέπτεται την πόλη προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της Γαληνοτάτης.

«Πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός για την Βενετία να μπορεί να πάρει αποφάσεις για τα οικονομικά της», δήλωσε ο δήμαρχος Τζόρτζιο Ορσόνι.

«Χαιρετίζω το άνοιγμα του πρωθυπουργού σχετικά με την δυνατότητα επιβολής στους τουρίστες που έρχονται στη Βενετία να πληρώνουν εισιτήριο», πρόσθεσε ο δήμαρχος, που ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής που μεταδόθηκε την Τρίτη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε «απόλυτα λογική» την καθιέρωση ενός τουριστικού φόρου του ενός ευρώ την ημέρα στη Φλωρεντία και στην Βενετία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα