Κόσμος

Βίασαν νεαρή τουρίστρια στην Ισπανία – Την παράτησαν στην παραλία

Ανθρωποκυνηγητό των αρχών για τη σύλληψη του ανθρώπου που βίασε 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε δημοφιλή παραλία σέρφερ στη βόρεια Ισπανία.

Το θύμα, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20, είπε στις αρχές πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα που την οδήγησε σε χώρο στάθμευσης στην ειδυλλιακή παραλία Arrietara και την παράτησε εκεί.

Ένας περαστικός σταμάτησε να βοηθήσει τη νεαρή κοπέλη βλέποντάς την αποπροσανατολισμένη και κάλεσε τις αρχές. Η νεαρή κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως βιάστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Βρετανίδα τουρίστρια πιστεύεται ότι στοχοποιήθηκε μετά από βραδινή της έξοδο, με τις αρχές να ανακοινώνουν πως ψάχνουν τον δράστη χωρίς ακόμα να έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Αστυνομικοί μίλησαν με σέρφερ που συνηθίζουν να πηγαίνουν στη διάσημη παραλία, καθώς και μια οικογένεια Βέλγων που κοιμόντουσαν σε τροχόσπιτο κοντά στο σημείο σε περίπτωση που είδαν ή άκουσαν κάτι.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο καβγάς του Μασκ με τον ΥΠΟΙΚ έφερε τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με τον Τραμπ - «Ο Μπέσεντ τον είπε απατεώνα και ο δισεκατομμυριούχος τον χτύπησε στα πλευρά»
Όπως δήλωσε στη «Washington Post» ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ο Αμερικανός πρόεδρος έμαθε για τον καβγά που είχε ο Μασκ με τον υπουργό Οικονομικών και έγινε έξαλλος
Ο Έλον Μασκ με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Σοβαρά επεισόδια στο Λος Άντζελες για τις μαζικές συλλήψεις μεταναστών: Στους δρόμους η Εθνοφρουρά – «Εσείς φέρνετε το χάος, εμείς φέρνουμε χειροπέδες»
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες επειδή αντιτάχθηκαν σε μέλη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE)
Ένας άνδρας σε μοτοσικλέτα ανεμίζει μία μεξικανική σημαία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
2