Κόσμος

Βιετνάμ: Μεθυσμένος επιβάτης γδύθηκε και προκάλεσε χάος σε πτήση

Ο άντρας, ρωσικής καταγωγής, βγήκε από το αεροπλάνο ε το εσώρουχο και προσπάθησε να ξεφύγει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε αεροπλάνο της AirAsia που κατευθυνόταν από το Βιετνάμ στην Ταϊλάνδη, όταν επιβάτης, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο λίγο πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στην Μπανγκόκ.

Το συμβάν σημειώθηκε την Πέμπτη (29/1/2026) σε Airbus A320 που εκτελούσε το δρομολόγιο Καμ Ραν – Μπανγκόκ από το Βιετνάμ και σύμφωνα με μαρτυρίες συνεπιβατών, περίπου 15 λεπτά πριν την προσγείωση ο άνδρας, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ρωσικής καταγωγής, άρχισε να κινείται ανήσυχος στον διάδρομο του αεροπλάνου, χωρίς να ακούει τις οδηγίες των αεροσυνοδών.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media καταγράφει τη στιγμή που ο επιβάτης βγάζει τα ρούχα του και απαιτεί να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Viral Press ότι ο άνδρας μύριζε αλκοόλ και έδειχνε ξεκάθαρα μεθυσμένος.

Παρά την προσπάθεια των αεροσυνοδών να τον ηρεμήσουν και λέγοντάς του να κάτσει στη θέση του, εκείνος εξακολουθούσε να φωνάζει στα ρωσικά, έχοντας παραμείνει μόνο με το εσώρουχό του.

Η αναστάτωση μάλιστα συνεχίστηκε και μετά την προσγείωση, καθώς ο επιβάτης, κατά την αποβίβασή του, έπεσε από τη σκάλα του αεροσκάφους τραυματίζοντας το πόδι του. Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει εντός του αεροδρομίου, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με το Viral Press, ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και ανακρίθηκε για αδικήματα που αφορούν την πρόκληση κινδύνου σε αεροσκάφος, την απείθεια προς το πλήρωμα και τη διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στην Πολωνία: Με στρατιωτική στολή και βαρύ οπλισμό ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Κρακοβία
Σύμφωνα με τις αρχές είχε ακροδεξιές και υπερεθνικιστικές απόψεις, ενώ μετά την επίθεση τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένοπλη επίθεση στην Κρακοβία
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Μακελειό στην Πολωνία: 25χρονος ακροδεξιός με «υπερεθνικιστικές» απόψεις ο δράστης – Ακόμη τρεις νεκροί εντοπίστηκαν σπίτι του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων από τους πυροβολισμούς στην Πολωνία - Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην καρδιά της Κρακοβίας
Πολωνία
27
«Όχι» στον Νετανιάχου - Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα δώσει εντολή στον Άιζενκοτ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νετανιάχου θα λάβει επίσημα την εντολή στις 8 Νοεμβρίου και θα έχει 28 ημέρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, με δυνατότητα παράτασης 14 ημερών
Άιζενκοτ και Νετανιάχου 8