Κόσμος

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Τούρκοι υπέστειλαν τη σημαία σε φυλάκιο με απαίτηση Κούρδων!

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία όταν τούρκοι στρατιώτες υπέστειλαν την τουρκική σημαία απο φυλάκιο λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής Μπεγτιουσεμπάπ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ίδια περιοχή χθες είχαν σκοτωθεί 10 τούρκοι στρατιώτες και 20 αντάρτες του PKK. Oι σοροί των τριών ανταρτών σήμερα θα μεταφέρονταν απο το φυλάκιο σε άλλη περιοχή. Τη στιγμή εκείνη οι Κούρδοι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να διαμαρτύρονται και ζητούσαν να τους δοθούν οι σοροί για να τους κάνουν τις κηδείες. Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και οι Τούρκοι στρατιώτες από τον φόβο μάζεψαν την τουρκική σημαία που είχαν κρεμάσει στο φυλάκιο! Στο βίντεο ακούγονται φωνές των Κούρδων”πάρε τη σημαία μέσα”.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα