Κόσμος

Βοηθήστε γρήγορα την Ελλάδα με ευρωομόλογα”

Ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών με επείγουσα και δραματική έκκληση του ζητάει λύση της ελληνικής κρίσης χρέους με έκδοση ευρωομολόγων.
 

Ο Βέλγος υπουργός Didier Reynders ουσιαστικά απευθύνεται στην γερμανική κυβέρνηση να ξεπεράσει τις αρχικές αντιδράσεις της και να συναινέσει στα ευρωομόλογα για να σωθεί η Ελλάδα αλλά και η ενότητα της Ευρωζώνης.
 
Ο ίδιος απέρριψε κάθε συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους αλλά και εξόδου μας από το ευρώ.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ και Λίβανος ξεκινούν διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Η Χεζμπολάχ αντιδρά και υπόσχεται αντίποινα
Ο Λίβανος, που είχε προτείνει την έναρξη συνομιλιών από τις 9 Μαρτίου «θέλει κατάπαυση του πυρός πριν» ξεκινήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με το Ισραήλ και ζητά εγγυήσεις από τις ΗΠΑ
Λίβανος