Κόσμος

Βουλγαρία: Επιτυχημένη χρονιά το 2013 για τα ανθρακωρυχεία “Ανατολική Μάριτσα”

Ο πιο παραγωγικός Δεκέμβρης των τελευταίων 20 χρόνων ήταν ο περασμένος για τα ανθρακωρυχεία "Ανατολική Μάριτσα" στη Βουλγαρία, με την παραγωγή να φθάνει τους 3,333 εκατ. τόνους άνθρακα.

Στο σύνολο του 2013, οι ανθρακωρύχοι εξόρυξαν 25,467 εκατ. τόνους άνθρακα, έναντι στόχου 23,1 εκατ. τόνων, υπερκαλύπτοντας το ετήσιο επιχειρηματικό σχεδιασμό κατά 10%.

Συνολικά 71,928 εκατ. κυβικά μέτρα γης ανασκάφηκαν, από τα τρία ορυχεία στην Ανατολική Μάριτσα το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βουλγαρική πόλη “πεθαίνει’ εξαιτίας της κρίσης των Ελλήνων

Βουλγαρία: Στους δρόμους οι καπνοκαλλιεργητές

Βουλγαρία: Καλύτερες μέρες προβλέπουν στο 2014 οι περισσότεροι επιχειρηματίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «ανύπαρκτη» σχέση της Ζιζελ Πελικό με την κόρη της μετά την υπόθεση βιασμού - «Η μητέρα μου δεν είναι σύμβολο»
Όπως γράφει η Νταριάν στο βιβλίο της, η μητέρα της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο σύζυγός της είχε κακοποιήσει την ίδια του την κόρη, λέγοντάς της: «Ο πατέρας σου είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο»
Η κόρη της Gisele Pelicot, Caroline Darian 1
Ουκρανικά χτυπήματα σε ρωσικά διυλιστήρια πλήττουν την καρδιά της οικονομίας του Πούτιν
Η Ουκρανία πολλαπλασιάζει τις επιθέσεις με drones σε ρωσικές πετρελαϊκές υποδομές, πλήττοντας άμεσα την κύρια πηγή εσόδων του Κρεμλίνου, την ώρα που η Ουάσιγκτον επιχειρεί να αναζωογονήσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες
Ένα διυλιστήριο καίγεται στη Ρωσία