Κόσμος

Βουλγαρία: Σύγκρουση τρένου με εκχιονιστικό

 Ένας νεκρός και ένας τραυματίας, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική,

είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης φορτηγού τρένου με εκχιονιστικό μηχάνημα στη Σόφια τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Το τροχαίο έγινε σε σιδηροδρομική διασταύρωση στα ανατολικά περίχωρα της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός του εκχιονιστικού μηχανήματος και να τραυματιστεί βαριά ο οδηγός του τρένου. Με ελαφριά τραύματα στο πόδι νοσηλεύεται και ο συνοδηγός του τρένου.

    Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στη Σόφια αλλά και στο οδικό δίκτυο ολόκληρης σχεδόν της χώρας δημιούργησαν εν τω μεταξύ οι χιονοπτώσεις και οι καταρρακτώδεις βροχές της περασμένης νύχτας.

    Ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι ταξιδεύουν στη βόρεια Βουλγαρία και στις ορεινές περιοχές όπου η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με τη βουλγάρικη Τροχαία.

    Όπως ανακοινώθηκε εκατό πενήντα χωριά στη χώρα έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα