Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βραζιλία: Άνδρας κρατούσε φυλακισμένους την γυναίκα και τα παιδιά του επί 17 χρόνια

Βραζιλία: Άνδρας κρατούσε φυλακισμένους την γυναίκα και τα παιδιά του επί 17 χρόνια

Σε σπίτι – φυλακή κρατούσε κλεισμένους την γυναίκα και τα δύο παιδιά του, ένας άνδρας στην Βραζιλία για 17 χρόνια. Η τραγική ιστορία έγινε γνωστή από την DailyMail, με τις φωτογραφίες από την «φυλακή» των τριών, άτυχων ατόμων να προκαλούν θλίψη.

Το σπίτι βρισκόταν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, στη δυτική πλευρά της πόλης, όπου για να μην ακούγονται οι κραυγές των φυλακισμένων για βοήθεια, ο άνδρας έβαζε πολύ δυνατά τη μουσική με αποτέλεσμα να πάρει το παρατσούκλι «DJ».

Την Παρασκευή (29.07.2022) η γυναίκα και τα δύο της παιδιά εντοπίστηκαν από τις τοπικές Αρχές στην περιοχή Γκουαρατίμπα, μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Όλα τα φυλακισμένα μέλη της οικογένειας ήταν δεμένα, βρόμικα και υποσιτισμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία λίγο μετά τη σύλληψη του κακοποιητικού πατέρα, Λούιζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα.

Τα παιδιά μάλιστα, παρά την ηλικία τους (19 και 22 ετών), φαινόταν πολύ μικρότερα λόγω της χρόνιας κακοποίησης και της πείνας.

https://twitter.com/noticiastereOfc/status/1553114751215063040?s=20&t=Yl1qFsUTum7oZRelWANPWQ

Η μητέρα δήλωσε στις βραζιλιάνικες Αρχές ότι, κατά καιρούς, εκείνη και τα παιδιά της έμεναν τελείως νηστικοί για μέρες. Ο σύζυγός της δεν της επέτρεψε ποτέ να δουλέψει και της έλεγε ότι «μόνο νεκρή θα έφευγε από το σπίτι του», ενώ δεν επέτρεπε ούτε στα παιδιά να πάνε σχολείο. Η γυναίκα είχε σκεφτεί να αποδράσει, όμως ο Σίλβα την απειλούσε ότι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της.

«Όταν είδαμε την κατάσταση των δύο παιδιών, σκεφτήκαμε ότι αν είχαν αργήσει μία ακόμη εβδομάδα οι Αρχές δεν θα τους έβρισκαν ζωντανούς», είπε στο G1 ένας κάτοικος της γειτονιάς Γκουαρατίμπα, ο οποίος ήταν παρών όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.

O ίδιος είπε ότι προσπάθησε να μιλήσει στη μητέρα την ώρα που την έβαζαν στο ασθενοφόρο, αλλά η γυναίκα ήταν τόσο εξασθενημένη που δεν έβγαινε η φωνή της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις