Κόσμος

Βρετανία: Ακόμα 155 θάνατοι από κορονοϊό – Συνολικά σχεδόν 44.000

Σε 155 ανέρχεται ο αριθμός των θανάτων από Covid – 19 στη Βρετανία σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού Υπουργείου Υγείας την Τρίτη (30.06.2020). Συνολικά πλέον οι νεκροί με βάση αυτή την καταμέτρηση ανέρχονται σε 43.730 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημειώνεται ότι με βάση τα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής στη Βρετανία τα οποία  βασίζονται στην αναγραφή του κορονοϊού ως αιτία θανάτου στα πιστοποιητικά θανάτου ανεξαρτήτως του αν το θύμα είχε υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ ή όχι, οι νεκροί από τον Covid – 19 στη χώρα υπολογίζονται σε 54.852.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 689, φτάνοντας τις 312.654.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ρωσικό drone χτυπά τουρκικό εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Η αντίδραση της Άγκυρας
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι η επίθεση αυτή καταδεικνύει ότι η Μόσχα δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις διπλωματικές προσπάθειες για τον τερματισμό του σχεδόν τετραετούς πολέμου
Ρωσικό drone χτυπά τουρκικό εμπορικό πλοίο στο λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα