Κόσμος

Βρετανία: Άνδρας κρατούσε τη νεκρή σύντροφό του κρυμμένη κάτω από μια κουβέρτα στο σπίτι του για 2 χρόνια

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Έξετερ, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών για άρνηση ενταφιασμού και παραποίηση στοιχείων

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας άνδρας, ο οποίος κρατούσε κρυμμένο το πτώμα της πρώην συντρόφου του, μέσα στο σπίτι του, για περισσότερα από δύο χρόνια.

Ο 51χρονος Βρετανός Τζέιμι Στίβενς, αφού βρήκε νεκρή την 36χρονη Ανούσκα Σάιτς στο διαμέρισμά του στην οδό Άπτον, στο Τόρκι, τον Ιανουάριο του 2022, κάλυψε το σώμα της με μια κουβέρτα και το κράτησε κρυφό για περισσότερα από δύο χρόνια, αρνούμενος κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε επίσημα στις 10 Απριλίου 2025, οπότε και ξεκίνησε η έρευνα. Η τελευταία επιβεβαιωμένη εμφάνισή της ήταν στις 21 Μαΐου 2022.

Ο Στίβενς, αν και είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της, υποστήριξε ότι εκείνη είχε εξαφανιστεί νωρίτερα, παρόλο που οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποίησαν επανειλημμένες επισκέψεις στο διαμέρισμά του χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά, στις 27 Μαΐου 2025, οι αστυνομικοί εισήλθαν δια της βίας στο διαμέρισμα και βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ο Στίβενς, στην ανάκριση, παραδέχθηκε πως βρήκε την πρώην του σύντροφο νεκρή μετά από μια νύχτα μαζί της και επέλεξε να την κρύψει, αντί να καλέσει βοήθεια ή να προχωρήσει τον ενταφιασμό της.

Κατά την απολογία του, εξέφρασε τη λύπη του, αναγνωρίζοντας το λάθος του. Ισχυρίστηκε πως γνωρίζει πλέον πως θα έπρεπε να είχε πράξει διαφορετικά.

Σήμερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Έξετερ, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών για άρνηση ενταφιασμού και παραποίηση στοιχείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν