Κόσμος

Βρετανία: Πέταξε βόμβες μολότοφ σε κέντρο μετανάστευσης κι έδωσε περιπετειωδώς τέλος στη ζωή του

Ένας άνδρας πέταξε βόμβες μολότοφ στις οποίες είχε δέσει πυροτεχνήματα στο νέο κέντρο μετανάστευσης της βρετανικής συνοριοφυλακής στο Ντόβερ της Αγγλίας και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, ανέφερε ένας φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters.

Ο δράστης έφτασε στο κέντρο μετανάστευσης με ένα λευκό αυτοκίνητο Seat, βγήκε έξω και εκτόξευσε τρεις βόμβες μολότοφ, η μία εκ των οποίων δεν εξερράγη.

Μετά την επίθεση, πήγε σε ένα κοντινό βενζινάδικο, πέρασε στον λαιμό του μια θηλιά, με την άκρη του σχοινιού δεμένη σε μια μεταλλική κολόνα, και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή.

Οι τοπικές αρχές και το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1