Κόσμος

Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων σε σήραγγα κοντά στο Σόλσμπερι – 13 τραυματίες

Δύο τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους μεταξύ του Αντόβερ και του Σόλσμπερι, ανακοίνωσε η αστυνομία του Γουίλτσαϊρ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα, οχήματα της πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Σόλσμπερι και με βάση τις πρώτες πληροφορίες το ένα από τα τρένα εκτροχιάστηκε. «Ευτυχώς, κανείς δεν σκοτώθηκε», τόνισε η αστυνομία μεταφορών στην ανακοίνωσή της.

Μια επιβατική αμαξοστοιχία, με αδιευκρίνιστο προς το παρόν αριθμό επιβατών, χτύπησε σε ένα αντικείμενο μέσα στη σήραγγα, εκτροχιάστηκε και ανατράπηκε εν μέρει, σύμφωνα με τον ιστότοπο wiltshiretoday.

Ο μηχανοδηγός έχει παγιδευτεί μέσα στο τρένο. Ένας δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ότι υπάρχουν 13 τραυματίες, αλλά κανένας τους δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Great Western Railways ανέφερε ότι στο συμβάν ενεπλάκησαν δύο τρένα, το ένα που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Πόρτσμουθ στο Μπρίστολ και ένα δεύτερο που κατευθυνόταν από τον σταθμό Γουοτερλού του Λονδίνου στο Χόνιτον.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok – «Είμαι η φωνή σας» δηλώνει ο Τραμπ στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε
Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα παρατείνει τη διορία της παύσης λειτουργίας του TikTok στις ΗΠΑ, έχοντας παραδεχθεί ότι έχει «μια μικρή αδυναμία» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα
Το σήμα του TikTok και η αμερικανική σημαία
Οι αμφιβολίες Τραμπ για τον Πούτιν και η «κόκκινη γραμμή» του για την Ουκρανία - «Αν συμφωνηθεί η ειρήνη, μπορεί να πάω στον παράδεισο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στα ουκρανικά εδάφη αλλά υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει από αέρος
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ