Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βρέθηκε η Sinead O’ Connor – Θρίλερ με την κατάστασή της

Βρέθηκε η Sinead O’ Connor – Θρίλερ με την κατάστασή της

Η αστυνομία του Ουιλμέτ, στα περίχωρα του Σικάγο, ανακοίνωσε πως η Σινέντ Ο’ Κόνορ βρέθηκε στην περιοχή του Σικάγο και είναι καλά στην υγεία της, καθώς η τραγουδοποιός αγνοείτο από νωρίς χθες Κυριακή.

 

Ωστόσο η αστυνομία δεν δέχεται να αποκαλύψει καμία άλλη λεπτομέρεια ούτε για το πώς βρέθηκε ούτε την κατάσταση, αλλά και ούτε που είχε εξαφανιστεί τόσες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ο’ Κόνορ έφυγε χθες από την περιοχή Ουιλμέτ για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στις 6 το πρωί τοπική ώρα κι δεν είχε επιστρέψει, είχε αναφέρει νωρίτερα η αστυνομία.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η καλλιτέχνιδα χρειάστηκε να λάβει ιατρική βοήθεια μετά την ανάρτηση ενός μηνύματος στον λογαριασμό της στο Facebook όπου γνωστοποιείτο ότι είχε λάβει υπερβολική ποσότητα ουσιών.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα ο ηθοποιός Αρσένιο Χολ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Ο΄ Κόνορ αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τραγουδίστρια τον είχε κατηγορήσει ότι εφοδίαζε με ναρκωτικά τον Πρινς, ο θάνατος του οποίου τη 12η Απριλίου είχε πυροδοτήσει τις φήμες ότι επήλθε από υπερβολική δόση.

Η Σινέντ Ο΄Κόνορ είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Facebook ότι ο Χολ προμήθευε για χρόνια τον Πρινς με ουσίες.

Ο τραγουδιστής Πρινς, που απεβίωσε αιφνιδίως την 21η Απριλίου σε ηλικία 57 ετών, είχε γράψει το πλέον εμβληματικό τραγούδι της, “Nothing Compares 2 You”.

Στο τελευταίο μήνυμά της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εξάλλου η τραγουδοποιός φαίνεται πως ζητά από τον γιο της να πάει στο δικαστήριο την Τρίτη για να αναλάβει την επιμέλεια του αδελφού του.

Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους η τραγουδίστρια βρισκόταν στις ΗΠΑ, πρόσφατα ωστόσο η ίδια επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διαφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάση της ταυτότητας του φύλου τους.

Η καλλιτέχνιδα είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι υπήρξε θύμα σεξουλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί και είχε επικρίνει με δριμύτητα την καθολική Εκκλησία για το θέμα της προστασίας των ανηλίκων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε