Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρέθηκε ίχνος από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines;

Βρέθηκε ίχνος από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines;

Περίπου επτά μήνες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines από τα ραντάρ, οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει στον εντοπισμό ίχνους του… Οι έρευνες συνεχίζονται στο σκοτάδι, αλλά…

Μία νέα επιχείρηση για τον εντοπισμό του χαμένου αεροσκάφους της Malaysia Airlines έρχεται να προσφέρει νέες πληροφορίες σχετικά με το τι απέγινε σε αυτό.
Σύμφωνα με υπηρεσία που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, πρόσφατα στοιχεία από υποθαλάσσια έρευνα στην ευρύτερη περιοχή δυτικά των ακτών της Αυστραλίας κατέδειξε μία ανωμαλία στο βυθό! Σύμφωνα με πληροφορίες από εκπροσώπους της εταιρίας, οι πετρώδεις, και άλλοι, σχηματισμοί που φαίνεται να υπάρχουν στο βυθό σε αυτό το σημείο του Ινδικού Ωκεανού, δεν είναι συνήθεις, και ως εκ τούτο, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα των ερευνών, να καταδεικνύουν και το σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines.
Εκπρόσωπος της εταιρίας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κάτι στο βυθό που να “φωνάζει” από μόνο του ότι πρόκειται για το αεροπλάνο. Πρόκειται όμως για μία πραγματικά τεράστια περιοχή που πρέπει να ερευνήσουμε”.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; Οι 10 θεωρίες συνωμοσίας για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines
Αν και αρχικά οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε ένα σημείο βορειότερα, πρόσφατες ενδείξεις για πιθανή πορεία του αεοσκάφους λίγο πριν τη συντριβή (;) του, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι άλλαξε πορεία, και πέταξε για κάποια ώρα νοτιότερα.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρίας που ανέλαβε τη συνέχιση των ερευνών, αν και δεν υπάρχει η βεβαιότητα για τον εντοπισμό στίγματος του χαμένου αεροσκάφους, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι έρευνες πρέπει να επεκταθούν νότια στον Ινδικό Ωκεανό.
Η Πτήση 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών γνωστή ως MH370, ήταν πτήση επιβατηγού αεροσκάφους, το οποίο εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας με προγραμματισμένο προορισμό το Πεκίνο της Κίνας. Η επαφή με το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας χάθηκε μία ώρα μετά την απογείωσή του. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 227 επιβάτες από 15 χώρες, καθώς και 12 μέλη του πληρώματος.

Διαβάστε επίσης:
Malaysia Airlines: Εκαναν διαγωνισμό με τίτλο: “Οι τελευταίοι μου προορισμοί πριν πεθάνω!”
Αλλάζουν πάλι το σημείο των ερευνών για το χαμένο Boeing – “Ήταν στον αυτόματο πιλότο” υποστηρίζουν τώρα
Αμοιβή 5 εκ. δολαρίων σε όποιον ξέρει κάτι για το Boeing της Malaysia Airlines
Στέλνουν και… πυρηνικό υποβρύχιο να βρει το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε