Κόσμος

Βρήκαν ζωντανό μωρό μέσα σε πλαστική σακούλα – Εικόνες σοκ! video

Σοκ και οργή προκαλεί στις ΗΠΑ και όχι μόνο η εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού. Άγνωστο ποιος, έβαλε το μωρό σε πλαστική σακούλα και το άφησε στην άκρη του δρόμου. Με τον ομφάλιο λώρο ακόμη στο κορμάκι του το βρήκαν οι αστυνομικοί. Συγκλονίζει ένας από τους αστυνομικούς που το βρήκαν: Πόσο λυπάμαι, καρδούλα μου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ. Η αστυνομία της πολιτείας Τζόρτζια έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό video από τη στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό μέσα στην πλαστική σακούλα και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

georgia baby
Φωτογραφία Reuters

Το video, που έχει προκαλέσει σάλο, δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη σε μια προσπάθεια να βρεθεί η μητέρα του βρέφους και να εξακριβωθεί αν ήταν εκείνη που έβαλε το μωρό στην πλαστική σακούλα και το εγκατέλειψε στην τύχη του.

georgia baby
Φωτογραφία Reuters

Οι συγκλονιστικές έχουν καταγραφεί από κάμερα στη στολή ενός από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο. Δείχνει καρέ καρέ πως οι αστυνομικοί της πόλης Κάμινγκς βρήκαν το μωρό το βράδυ της 6ης προς την 7η Ιουνίου.

georgia baby
Φωτογραφία Reuters

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον που είπε πως άκουσε κλάματα μωρού σε περιοχή με βλάστηση.

georgia baby
Φωτογραφία Reuters

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός που προσπαθεί να ησυχάσει το μωρό καθώς κόβει και αφαιρεί την πλαστική σακούλα, επαναλαμβάνοντας «πόσο όμορφη είσαι καρδούλα μου» και «πόσο λυπάμαι», πριν να το παραδώσει σε νοσοκόμους που φθάνουν για να το παραλάβουν και το τυλίγουν με μια κουβέρτα.

georgia baby
Φωτογραφία Reuters

Δείτε το σοκαριστικό video

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φορσάιθ «συνεχίζει την έρευνα» που διενεργεί για το βρέφος, το οποίο οι αστυνομικοί ονόμασαν Ίντια, όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter. «Δημοσιεύοντας το βίντεο της ανακάλυψης του μωρού Ίντια, ελπίζουμε να λάβουμε αξιόπιστες πληροφορίες και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα», αναφέρει η αστυνομία, διαβεβαιώνοντας πως το κοριτσάκι τα πάει «πολύ καλά» αφού το ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από τις 6 Ιουνίου, οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του μωρού κι απευθύνουν μέσω Twitter το ερώτημα αν κάποιος είδε πρόσφατα κάποια, ιδίως νεαρή, «στην τελική φάση της εγκυμοσύνης».

Το video έχει γίνει share από χιλιάδες χρήστες των social media με το hashtag #BabyIndia, για να βοηθήσουν στην έρευνα για να βρεθεί η μητέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Αφγανός στο Τέξας που απείλησε να κατασκευάσει βόμβα και να σκοτώσει «άπιστους» σε live συζήτηση στο Tiktok
Ο 30χρονος Mohammad Dawood Alokozay είχε μια συζήτηση στο TikTok με τουλάχιστον δύο άλλους άνδρες, τους οποίους απείλησε να σκοτώσει, ενώ δηλώνοντας και υποστηρικτής των Ταλιμπάν
TikTok
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ απαγορεύει στον Λευκό Οίκο να χρησιμοποιεί την μουσική της – «Μην με εμπλέκετε στην απάνθρωπη ατζέντα σας»
Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο Λευκός Οίκος χρησιμοποιώντας την μουσική της τραγουδίστριας, φαίνονται στελέχη της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης να καταδιώκουν ανθρώπους και να τους συλλαμβάνουν
Σαμπρίνα Κάρπεντερ
O Τραμπ χαρακτηρίζει «χάος» την κατάσταση για την λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: «Είναι δύσκολο να επιλυθεί»
«Έχω επιλύσει οκτώ πολέμους. Αυτός θα είναι ο ένατος, και οι άνθρωποι μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρωσία για να δουν αν μπορούμε να το λύσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά
Ντόναλντ Τραμπ 5
Αισιόδοξος ο Ζελένσκι για τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, αλλά φοβάται απομάκρυνση των ΗΠΑ
Από το Δουβλίνο, ο Ουκρανός πρόεδρος χαιρετίζει την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και τη συμμετοχή της Ουάσιγκτον, εκφράζοντας όμως τον φόβο ότι οι ΗΠΑ μπορεί να απομακρυνθούν από τη διαδικασία
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Πούτιν διαβεβαιώνει ότι το Ποκρόφσκ της Ουκρανίας βρίσκεται «στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων» - Διαψεύδει το γεγονός το Κίεβο
«Οι εισβολείς προσπάθησαν για άλλη μια φορά να τοποθετήσουν τη σημαία τους σε συνοικία της πόλης» ανέφερε το διοικητήριο των ουκρανικών δυνάμεων
Πούτιν