Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Χάλοουϊν 2019: 10 πράγματα που δεν γνώριζες για κορυφαίες ταινίες τρόμου!

Χάλοουϊν 2019: 10 πράγματα που δεν γνώριζες για κορυφαίες ταινίες τρόμου!

Ιδανικός τρόπος να περάσετε την ημέρα του Halloween είναι βλέποντας μια ταινία τρόμου! Πόσα πράγματα όμως γνωρίζετε για τις αγαπημένες σας ταινίες τρόμου;

Σίγουρα όχι αυτά που αν είχαν ισχύσει εξ αρχής, θα είχε αλλάξει όλη η ιστορία του έργου.

1. Στην ταινία “Η σιωπή των αμνών” αρχικά, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής επρόκειτο να είναι ο Gene Hackman! Φαντάζεστε ο γνωστός σε όλους μας Hannibal Lecter να μην ήταν τελικά ο Anthony Hopkins;

2. Ο ηθοποιός που στην ταινία “Παρασκευή και 13” υποδύθηκε τον Freddie Krueger, Robert Englund, δεν ήταν η αρχική επιλογή του σκηνοθέτη Wes Craven. Αντίθετα, ο ίδιος ήθελε να βάλει σε αυτόν τον ρόλο έναν κασκαντέρ.

3. Το “Scream” είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές ταινίες τρόμου. Αρχικά όμως, επρόκειτο να τιτλοφορηθεί ως “Scary Movie”. Αυτό που άλλαξε την γνώμη των παραγωγών ήταν ότι λίγες ημέρες πριν την τελική υποβολή, άκουσαν στο ραδιόφωνο το Scream του Michael Jackson και εμπνεύστηκαν!

4. Ο Steven Spielberg άλλαξε το τέλος του “Jaws”, μόνο και μόνο γιατί πίστευε πως έτσι θα ικανοποιηθεί περισσότερο το κοινό. Στο αρχικό σενάριο, ο καρχαρίας θα σκοτωνόταν από ένα… καμάκι!

5. Το “Paranormal Activity” είναι από τις πλέον κερδοφόρες ταινίες στην ιστορία του σινεμά! Η παραγωγή της κόστισε μόλις 15.000$ και το συνολικό box office της έφτασε τα 193.000.000 $!

Πόσα από αυτά γνωρίζατε;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις