Κόσμος

Χαροπαλεύει αστυνομικός που πυροβολήθηκε στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ (pics, video)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός Shayk Mikalonis ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του στη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στο Λας Βέγκας.

Ο 29χρονος Shayk Mikalonis -ο οποίος εσφαλμένα παρουσιάστηκε να είναι ελληνικής καταγωγής- τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας (02.06.2020) σε περιοχή του Λας Βέγκας, το οποίο, επίσης, συγκλονίζεται από διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ, τον 46χρονο Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, ως ύποπτος για την επίθεση στον Mikalonis συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 20χρονος.

 

https://twitter.com/tammy_maga/status/1268017480259104768

Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Καθώς οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να προβούν σε συλλήψεις, ένοπλος που στεκόταν στην άλλη άκρη του δρόμου, τράβηξε τη σκανδάλη και τραυμάτισε σοβαρά τον Shayk Mikalonis.

Το απόγευμα της Τετάρτης (03.06.2020), νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση και η αναπνοή του υποστηριζόταν μηχανικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Ο αστυνομικός -εσφαλμένα- παρουσιάστηκε ότι ήταν ελληνικής καταγωγής. Η εφημερίδα της ομογένειας “Εθνικός Κήρυκας” ήρθε σε επικοινωνία με άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός δεν είναι ελληνικής καταγωγής, και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνορθόδοξη κοινότητα του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Λας Βέγκας.

πηγή: Foxnews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ακόμα ένα μπλόκο της δικαιοσύνης στην ανάπτυξη Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ - Αναμένει την τελική απόφαση ο Τραμπ
Η Δημοκρατική κυβερνήτης του Όρεγκον, Τίνα Κότεκ, χαρακτήρισε την απόφαση «νέα επιβεβαίωση της δημοκρατίας μας και του δικαιώματός μας να κυβερνάμε εμείς»
Τραμπ
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 32χρονος Άντονι Γουίλιαμς για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στη Βρετανία
Νωρίτερα η υπουργός Μεταφορών Χάιντι Αλεξάντερ δήλωσε ότι ο 32χρονος Βρετανός δεν ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική αστυνομία ούτε στις υπηρεσίες ασφαλείας
Αστυνομία μετά την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο στη Βρετανία