Κόσμος

“Χοντραίνει” την επίθεση στον Γιούνκερ ο Σαλβίνι – “Συνομιλώ μόνο με άτομα που δεν πίνουν”

Απρόκλητη επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο γραμματέας της "Λέγκα" και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος ανέφερε ότι συνομιλεί μόνο... με όσους δεν πίνουν.

«Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Ματέο Σαλβίνι σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού La 7, και προσέθεσε πως «στην Ιταλία, κανείς δεν πιστεύει τις απειλές του Γιούνκερ, ο οποίος παραλληλίζει την χώρα μας με την Ελλάδα».

«Συγκρίνοντας την Ιταλία με την Ελλάδα, ο Γιούνκερ εκτοξεύει το σπρεντ. Αυτή του την δήλωση μπορούσε να την αποφύγει. Πριν να ανοίξει το στόμα του, θα έπρεπε να πίνει δυο ποτήρια νερό και να σταματήσει να προχωρεί σε ανύπαρκτες απειλές. Διαφορετικά, θα του ζητήσουμε αποζημίωση», ολοκλήρωσε ο Ματτέο Σαλβίνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Χτυπήθηκαν ενεργειακές του εγκαταστάσεις, αντίποινα με πυραυλικές επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Λίγο νωρίτερα, το Ιράν είχε εκτοξεύσει πυραύλους εναντίον του Ισραήλ με τις ισραηλινές αντιαεροπορικές δυνάμεις να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις
Επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη
Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει πέντε μέρες διορία στο Ιράν και βάζει στο τραπέζι την συνδιαχείριση των Στενών του Ορμούζ
Ο Αμερικανός πρόεδρος παραμένει ανένδοτος αναφορικά με τον πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ενώ ο Νετανιάχου δηλώνει πως το Ισραήλ θα συνεχίσει να χτυπά Τεχεράνη και Βηρυτό
Ντόναλντ Τραμπ