Κόσμος

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ατόφιο χρυσάφι – BINTEO

Και στοιχίζει μόλις ... 4,2 εκ. δολάρια!

Ένα περιστρεφόμενο δέντρο από ατόφιο χρυσάφι στολισμένο με χαρακτήρες του Ντίσνεϊ όπως ο Μίκι Μάους, η Τίνκερμπελ και η Σταχτοπούτα κατασκέυασε κοσμηματοπωλείο στο Τόκιο.

Το γιγαντιαίο αυτό στολίδι σε σχήμα δέντρου αποτελείται από 40 κιλά ατόφιου χρυσού, έχει ύψος περίπου 2,4 μέτρα και διάμετρο 1,2 μέτρα. Είναι διακοσμημένο με επίχρυσα φιγουρίνια από 50 δημοφιλείς χαρακτήρες του Ντίσνεϊ και καλύπτεται από λωρίδες χρυσού.

Η τιμή του; Αναμενόμενα υψηλή και συγκεκριμένα 4,2 εκατομμύρια δολάρια.

Για εκείνους, μάλιστα, που δεν διαθέτουν το συγκεκριμένο ποσό το κατάστημα προσφέρει μια μικρότερη έκδοση του δέντρου με 20 χαρακτήρες του Ντίσνεϊ και ύψος 25 εκατοστά έναντι 243.000 δολαρίων.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επισημαίνει ότι παρότι κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει προκαταβολή για το μεγάλο δέντρο, η μινιατούρα έχει ήδη βρει αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι