Κόσμος

Ύποπτη οσμή, λόγος εκκένωσης του ΟΗΕ

Οι χώροι του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών εκκενώθηκαν το πρωί της Τρίτης εξαιτίας μιας ύποπτης οσμής.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επρόκειτο, πάντως, για ένα προληπτικό μέτρο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών. «Ο ΟΗΕ βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές ασφαλείας της Νέας Υόρκης προκειμένου να εντοπίσει την πηγή της οσμής», δήλωσε ο εκπρόσωπος Φαχράν Χακ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Αθωώθηκε η Άντζελα Ρέινερ από κατηγορίες που αφορούσαν φορολογική υπόθεση – Πιθανή υποψηφιότητα για την ηγεσία των Εργατικών
Η Ρέινερ μίλησε στον Guardian και το ITV News και, όταν ρωτήθηκε αν ο Στάρμερ θα πρέπει να παραιτηθεί, απάντησε: «ο Κιρ θα πρέπει να το σκεφτεί»
FILE PHOTO: British Deputy Prime Minister Angela Rayner visits the community kitchen at the Newquay Orchard on February 10, 2025 in Newquay, Britain. Leon Neal/Pool via REUTERS/File Photo