Κόσμος

Ζελένσκι: Βίντεο από την αγκαλιά του με δημοσιογράφο του BBC κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να αγκαλιάζει μια συμπατριώτισσα του δημοσιογράφο από το BBC. Αυτή η ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή καταγράφηκε κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ουκρανίας και του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο Λονδίνο.  

H δημοσιογράφος του BBC Ukraine είχε σηκωθεί όρθια για να θέσει το ερώτημά της στον πρόεδρο της Ουκρανίας, όταν ξαφνικά του είπε ότι θα ήθελε πολύ να τον αγκαλιάσει σημειώνοντας ότι πιθανότατα αυτό δεν επιτρεπόταν. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποφάσισε όμως να αψηφήσει τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να «χαρίσει» μια αγκαλιά στην συμπατριώτισσά του. 

«Γιατί όχι;» της απάντησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προτού πλησιάσει την δημοσιογράφο του  BBC Ukraine και ανταλλάξουν μια ζεστή αγκαλιά, με τον πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ να χαμογελάει και να χειροκροτάει στο πίσω μέρος.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκπνέει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού δελτίου από τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους
Βαθμολογίες Πανελλήνιων Εξετάσεων
Ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αλ Σάρα – «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον της Συρίας»
«Η επιθετικότητα του Ισραήλ αποτελεί απειλή για ολόκληρη την περιοχή και ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον λαό της Συρίας, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα»
Ο Αχμάντ αλ Σάρα με τον Ταγίπ Ερντογάν