Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Angelina Jolie: Αυτή είναι η σουίτα που έμενε στον Πύργο – Τι κατέγραψε η κάμερα του Live News

Angelina Jolie: Αυτή είναι η σουίτα που έμενε στον Πύργο – Τι κατέγραψε η κάμερα του Live News

Για τέσσερις ημέρες παρέμεινε στον Πύργο Ηλείας η Angelina Jolie και διέμενε σε μια πολυτελέστατη σουίτα.

Η Angelina Jolie βρέθηκε στον  Πύργο Ηλείας για τα γυρίσματα της ταινίας Μαρία Κάλλας. Η σουίτα που έμενε περιελάμβανε δύο τεράστια υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και καθιστικό, τρία πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι και ντους και μια ιδιωτική πισίνα στη βεράντα.

Ο Παντελής Γάσπαρης, είναι γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου μίλησε στο Live News για την διάσημη σταρ του Χόλιγουντ. «Είναι από τους πιο ευγενείς ανθρώπους που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο. Δεν ζητήθηκε τίποτα έξτρα, ήταν πολύ απλή. Αρκέστηκε σε αυτό που της προσφέραμε».

Η Αντζελίνα Τζολί έμεινε στην προεδρική σουίτα Φαίδρα, ο οποία είναι 110 τετραγωνικά, έχει δύο υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ιδιωτική πισίνα, ένα καθιστικό».

Έπαιρνε το πρωινό της στη σουίτα το οποίο περιλάμβανε: αυγά ποσέ, μια φέτα μαύρο ψωμί και αβοκάντο.

«Ξυπνούσε 5 η ώρα για μακιγιάζ κτλ, έπαιρνε πρωινό στις 7 έφευγε και γυρνούσε αργά το απόγευμα».

Μόνο το Σάββατο έφαγε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μαζί με τους δύο γιους της. Γεύτηκε την ελληνική κουζίνα ενώ ενθουσιάστηκε με τις ψητές γαρίδες, τα ντολμαδάκια αλλά και το ούζο που της προσέφεραν μαζί με μεζεδάκια.

«Καλαμαράκια, το σαγανάκι, χωριάτικη, ντολμαδάκια. Ζήτησε μόνο να φάει σε ένα εστιατόριο με τα παιδιά της. Δεν ζήτησε να είναι prive της το προσφέραν».

Στο δωμάτιο της ζήτησε να υπάρχουν σε αφθονία ξηροί καρποί και φρούτα.

Η θαλαμηγός του Ωνάση

Το γιοτ του Άρη, η «Christina Ο», που είχε πάρει το όνομα από την κόρη του, ήταν το πιο πολυτελές του κόσμου. Όποιος νοικιάσει σήμερα την θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση θα κάνει μπάνιο στην πισίνα που άλλοτε κολυμπούσε η Τίνα Λιβανού και η Μαρία Κάλλας.

Θα καθίσει στο ιστορικό σαλόνι με το τζάκι φτιαγμένο από πολύτιμο λίθο, ο πλέον αγαπημένος χώρος της Τζάκι.

Το LIVE NEWS βρέθηκε πάνω στην «Christina Ο» κάνοντας βουτιά στην ιστορία. Συνήθιζε να πίνει το ουίσκι του με τον Τσόρτσιλ και να παίζουν ναυμαχία με τα μικρά κουμπάκια που πατούσαν πάνω στην μπάρα κατασκευασμένη από ξύλο πειρατικού καραβιού του 16ου αιώνα.

Πάνω στη «Christina Ο» ερωτεύτηκε παράφορα την Μαρία Κάλλας αλλά πάνω στη «Christina O» συνάντησε και για πρώτη φορά την Τζάκι, η οποία τότε συνόδευε τον σύζυγο της John F. Kennedy και 9 μήνες μετά τη δολοφονία του παντρεύτηκε τον Έλληνα μεγιστάνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις