Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποξενωμένη από τον κόσμο η Αντζελίνα Τζολί – Μιλούσε μόνο στον Μπραντ Πιτ

Αποξενωμένη από τον κόσμο η Αντζελίνα Τζολί – Μιλούσε μόνο στον Μπραντ Πιτ

Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ξαφνικά η Αντζελίνα Τζολί σοκάροντας τον Μπραντ Πιτ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη ζωή της λαμπερής ηθοποιού.

Η Angelina Jolie, όπως έχει ομολογήσει παλιότερα, μιλούσε μόνο στον Brad Pitt επειδή δεν είχε πολλούς φίλους, ενώ δεν είχε καθόλου σχέσεις με τους συγγενείς της με μοναδική εξαίρεση τον αδερφό της James Haven. “Θα μιλήσω με την οικογένειά μου. Μιλάω στον Μπραντ… αλλά δεν ξέρω, δεν έχω πολλούς φίλους να μιλήσω. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μιλάω”, είχε δηλώσει το 2010.

Μιλώντας στην Daily Mail, η θετή γιαγιά της Elke Bertrand αποκάλυψε πως η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει πολλούς ανθρώπους στη ζωή της. “Ξέρω ότι έχει τον πατέρα της Jon Voight αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά βρίσκονται”. Η Elke είχε απομακρυνθεί από την οικογένεια μετά τον τσακωμό της με τη μητέρα της Αντζελίνα Τζολί Marcheline Bertrand το 1985 μετά τον θάνατο του παππού της Αντζελίνα Rolland Bertrand.

Εξακολουθεί να αγαπάει την Αντζελίνα Τζολί και τα άλλα 3 εγγόνια της και να της λείπουν κάθε μέρα. Δεν θα ήθελε όμως να φτιάξουν οι σχέσεις της με τη διάσημη ηθοποιό. “Όχι. Έχω πολλούς φίλους. Μου κρατάνε παρέα όταν είμαι άρρωστη και έχω και τον γιατρό μου”. Έχει να δει την Αντζελίνα Τζολί από όταν ήταν 10 ετών αλλά χάρηκε όταν ανακοίνωσε πως έκανε μαστεκτομή το 2013 για να πολεμήσει την υψηλή πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου.

Από μικρή είχε πολύ καλή σχέση με τον μεγαλύτερο αδερφό της James και είναι μοναδικός συγγενής της που παραμένει κοντά της και περνά χρόνο μετ παιδιά της. Δύο μάλιστα μέρες πριν από την είδηση βόμβα για το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ, ο James πήγε σε πάρκο του Λος Άντζελες με τα παιδιά της Shiloh, Knox και Vivienne. Τα δύο αδέρφια είχαν προκαλέσει σάλο το 2000 όταν φιλήθηκαν στο στόμα στα παρασκήνια των Χρυσών Σφαιρών και 3 μήνες αργότερα στα βραβεία Όσκαρ. Μετά μάλιστα το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου που είχε κερδίσει για την ερμηνεία της στην ταινία “Girl, Interrupted”, στον λόγο που έβγαλε είχε πει “είμαι πολύ ερωτευμένη με τον αδερφό μου τώρα”.

Όπως η Αντζελίνα και ο αδερφός της είχε κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα τους Jon Voight για αρκετά χρόνια, αλλάζοντας μάλιστα και αυτός το επίθετό του. Η σχέση της Αντζελίνα Τζολί με τον πατέρα της είχε περάσει κρίση μετά την υιοθεσία του μικρού Maddox το 2002. Είχε πει ότι η κόρη του έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και η λαμπερή ηθοποιός έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

“Θα μπορούσαν να αποφασίσουν ότι έχει δίκιο, ότι είναι τρελή, ας της πάρουμε την κηδεμονία του παιδιού και αυτό είναι ασυγχώρητο. Δεν μιλάμε με τον πατέρα μου. Δεν πιστεύω πως η οικογένεια κάποιου γίνεται το αίμα του. Επειδή ο γιος μου είναι υιοθετημένος και οι οικογένειες κερδίζονται”, είχε δηλώσει τότε η Αντζελίνα Τζολί. Μετά τον θάνατο της μητέρας της Marcheline το 2007, ο αδερφός της James συμφιλιώθηκε με τον πατέρα τους που προσπαθούσε να έρθει κοντά και με την Αντζελίνα.

Ήταν όμως το 2009 και μετά από προτροπή του Μπραντ Πιτ που η Αντζελίνα Τζολί συμφώνησε να συμφιλιωθούν. Αν και το άφησαν πίσω τους, σπάνια τη βλέπουν με τον πατέρα της, με τον Jon Voight να δηλώνει πως δεν ξέρει τι οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. “Είναι πολύ λυπηρό. Κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να έγινε για να πάρει μια τέτοια απόφαση η Αντζελίνα. Δεν ξέρω τι έγινε”, δήλωσε η θετή γιαγιά της Elke.

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν πολύ κοντά στη μητέρα της Marcheline και το 2003 αποκάλυψε πως είχε την ευλογία της μητέρας της όταν έχασε την παρθενιά της στα 14 της χρόνια. “Όταν ήμουν 14 ετών θα περιπλανιόμουν στους δρόμους με το αγόρι μου ή θα ήταν μαζί μου στην κρεβατοκάμαρά μου με τη μητέρα μου στο διπλανό δωμάτιο” είπε δηλώσει στο Cosmopolitan. Λίγα χρόνια αργότερα, μιλώντας στο περιοδικό OK! το 2007, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ σεξουαλική στο νηπιαγωγείο. “Ήμουν μέλος μιας ομάδας που ονομάζεται Kissy Girls. “Επινόησα ένα παιχνίδι όπου φιλούσα τα αγόρια. Μετά βγάζαμε τα ρούχα μας. Μπήκα σε μπελάδες!”.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να απάτησε την Αντζελίνα Τζολί, η θετή γιαγιά της έκανε τον παραλληλισμό και με την Τζένιφερ Άνιστον. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν λένε ποτέ την αλήθεια, δεν αλλάζουν ποτέ. Ίσως είναι καλύτερα που η Αντζελίνα προχωρά. Τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα. Έχει πολλά παιδιά και νομίζω θα αποκτήσει και άλλα. Το διαζύγιο θα ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις. Οι γονείς μπορούν πάντα να το αντιμετωπίσουν αλλά για τα παιδιά είναι πολύ πιο δύσκολο”.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε