Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Carolina Herrera: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο η πρώτη επίδειξη μόδας εκτός Νέας Υόρκης

Carolina Herrera: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο η πρώτη επίδειξη μόδας εκτός Νέας Υόρκης

Την πρώτη του επίδειξη εκτός της Νέας Υόρκης θα διοργανώσει ο οίκος Carolina Herrera. Θα παρουσιάσει τη resort συλλογή του 2024, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η επίδειξη μόδας του οίκου Carolina Herrera θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου κατά τη δύση του ηλίου σε άγνωστη τοποθεσία στο Ριο ντε Τζανέιρο.

Η εκδήλωση θα είναι μια πολυήμερη γιορτή με αποκορύφωμα ένα πάρτι για την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου αρώματος Good Girl Blush, αναφέρεται σε ανακοίνωση του brand.

Σχολιάζοντας τα νέα, ο Γουές Γκόρντον, διευθυντής δημιουργικού του οίκου Carolina Herrera, ανέφερε σε δήλωσή του: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πραγματοποιήσω την πρώτη μας επίδειξη εκτός Νέας Υόρκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι μια πόλη που εμπνέει για πολλούς λόγους.

Για τη ζωηρή χρωματική παλέτα, το μοναδικό μείγμα της αγαπημένης σε όλο τον κόσμο μουσικής της, τη συναρπαστική μοντερνιστική αρχιτεκτονική του Οσκάρ Νιεμάιερ και την πληθωρικότητα των παραδόσεων της, για τις οποίες τρέφω απίστευτο σεβασμό».

«Το Ρίο έχει μια εξαιρετικά πλούσια κληρονομιά, ποικιλομορφία και συνδυασμό πολιτιστικών καταβολών. Είμαστε ένας οίκος με λατινική καταγωγή στην καρδιά και αυτή η συλλογή είναι η ευκαιρία μας να εξερευνήσουμε αυτό το DNA από ένα διαφορετικό γεωγραφικό και πολιτιστικό σημείο υπεροχής.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με ομάδες της περιοχής για να δημιουργήσω αυτή την πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία» πρόσθεσε.

Ο οίκος Carolina Herrera ανακοίνωσε επίσης συνεργασία με τον Spectaculu, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε δημιουργικές βιομηχανίες σε μη προνομιούχους νέους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις