Lifestyle

Ε. Μενεγάκη – Κ. Σπυροπούλου: Μαζί και στο γυμναστήριο!

Έχουν γίνει κολλητές!

Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κάθε της βήμα καθώς οι δύο παρουσιάστριες του Alpha έχουν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε μαζί και σε δημόσιες εξόδους ενώ η Ελένη έδωσε συμβουλές στην Κωνσταντίνα για την πρόσφατη πρεμιέρα της στο “Μες την καλή χαρά”.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! τις συνάντησε σε μία καθημερινή τους δραστηριότητα, το γυμναστήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου