Lifestyle

Eurovision: Με λέμφωμα ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Athena που εκπροσώπησε την Τουρκία

Δυσάρεστα είναι τα νέα για το συγκρότημα “Athena”, καθώς μέλος του πάσχει από λέμφωμα

Ο λόγος για τον Χακάν Οζογούζ, ένα από τα δίδυμα αδέρφια, που ίδρυσαν το συγκρότημα “Athena”, το οποίο εκπροσώπησε την Τουρκία στην Eurovision το 2004 με το τραγούδι “For Real”, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=pipamUl14A4

Ο 45χρονος κιθαρίστας θα χάσει κάποιες συναυλίες των “Athena”, λόγω της θεραπείας που ακολουθεί μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Βρισηίδα Ανδριώτου για τις τρεις δουλειές που κάνει: «Δεν είναι εύκολο να ζήσεις στην Αθήνα, να βγάζεις τίμια τα λεφτά σου»
«Το modelling έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό εδώ στην Ελλάδα και είπα να ασχοληθώ και με κάτι άλλο που μου αρέσει» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου
Βρισηίδα Ανδριώτου