Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Good Job Nicky: Κολλητούλα η μητέρα μου, με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα

Good Job Nicky: Κολλητούλα η μητέρα μου, με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα

Για τους γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο μίλησε ο Good Job Nicky, που το βράδυ της Πέμπτης (29.12.2023) βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά».

Ο Good Job Nicky δεν έκρυψε την απίστευτη σχέση που έχει με τη μητέρα του και την… υγιή κόντρα του, όπως είπε, που έχει με τον πατέρα του.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει η μάνα μου για μένα. Είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική η μητέρα μου», είπε για τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω, οφείλω να ζήσω μια εμπειρία που ίσως η μητέρα μου με προειδοποιεί για αυτό.

Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα, αλλά πάντα είχαμε αγάπη. Κάνουμε ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία» εξομολογήθηκε ο Good Job Nicky.

«Χίλιες φορές να σου μιλήσω για την Σοφία και τον Γιάννη. Για τους γονείς μου. Εγώ αναγνωρίζω την μαμά και τον μπαμπά μου, όχι την Αλιμπέρτη και τον Πάριο.

  

Τι μοντελάρα, τι ηθοποιάρα και τι τραγουδιστής. Βλέπω τη μάνα μου που με έχει κάνει άνθρωπο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις