Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Σάντερσον επιστρέφουν και προκαλούν ενθουσιασμό το φετινό Halloween

Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Σάντερσον επιστρέφουν και προκαλούν ενθουσιασμό το φετινό Halloween

To νέο teaser τρέιλερ του Hocus Pocus 2 ενθουσιάζει τους θαυμαστές της πρώτης ταινίας που έκανε πρεμιέρα το 1993 και τώρα οι αγαπημένες αδερφές Σάντερσον επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη μέσω μιας… τελετής που κάνει μια παρέα εφήβων.

Οι Μπετ Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως οι μάγισσες αδερφές Σάντερσον στη δεύτερη ταινία Hocus Pocus, 29 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας και το τρέιλερ ήδη έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού.

Οι Γουίτνεϊ Πικ, Μπελίσα Εσκομπέδο και Λίλια Μπάκιγχαμ είναι οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της παρέας των εφήβων που θα φέρουν ξανά στη ζωή τις αδερφές Σάντερσον. Ο χαρακτήρας, δηλαδή, της μιας ηθοποιού γιορτάζει τα 16α γενέθλιά της και σχεδιάζει να κάνει μια μικρή γιορτή με μαραθώνιο τρομακτικών ταινιών.

Για αυτό και επισκέπτονται ένα μαγαζί για να πάρουν τα απαραίτητα για το πάρτι, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να τους λέει «ξέρετε, ο θρύλος λέει ότι μια μάγισσα παίρνει τις δυνάμεις της στα 16α γενέθλιά της».

https://twitter.com/Disney/status/1541754553925787649

Μια μαύρη γάτα τριγυρίζει απόκοσμα στο κατάστημά του, η οποία θυμίζει τον χαρακτήρα από την αρχική ταινία που ονομάζεται Thackery Binx, ενός άνδρα του 17ου αιώνα που μεταμορφώνεται σε μια μαύρη γάτα και είναι καταδικασμένος να ζει για πάντα με αυτή τη μορφή.

https://twitter.com/mefeater/status/1541824907650207744

https://twitter.com/disneyplus/status/1541756364686471168

Σύντομα, οι φίλες φαίνονται στο teaser να πηγαίνουν στο δάσος και να κάθονται στο έδαφος, πραγματοποιώντας το τελετουργικό για να φέρουν πίσω τις αδερφές Σάντερσον. Την ώρα που θέτουν σε εφαρμογή το ξόρκι, ακούγεται η γνωστή ατάκα:

«Another year begins anew. Maiden, mother and crone too, we call on thee with one request – help our intentions manifest. Lock up your children! Yes, Salem, we’re back!».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις