Lifestyle

O Θοδωρής Αθερίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο Πήλιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απόδραση στο Πήλιο αποφάσισαν να κάνουν τις ημέρες του Πάσχα ο Θοδωρής Αθερίδης μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλει να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης το Πάσχα μακριά από την Αθήνα.  Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης δεν κρύβουν την χαρά τους που βρίσκονται μαζί αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα πόζαραν αγκαλιασμένοι και φανερά ευδιάθετοι με τον Θοδωρή Αθερίδη να μοιράζεται το τρυφερό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official)

Να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί όταν  βρίσκουν ελεύθερο χρόνο ταξιδεύουν για να αλλάξουν παραστάσεις και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 33