Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

O Τζέρεμι Ρένερ στέκεται και πάλι στα πόδια του – Βίντεο με τον ηθοποιό να περπατάει

O Τζέρεμι Ρένερ στέκεται και πάλι στα πόδια του – Βίντεο με τον ηθοποιό να περπατάει

Μετά το τρομακτικό ατύχημα με το εκχιονιστικό, ο Τζέρεμι Ρένερ περπατά και πάλι. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μάλιστα και διάδρομο κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας του, «ανεβάζοντας» σχετικό βιντεάκι στα social media.

Ο Τζέρεμι Ρένερ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις από τότε που καταπλακώθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά, κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα. Ο 52χρονος ηθοποιός την Καλιφόρνια -που έσπασε πάνω από 30 οστά- εθεάθη να εξηγεί σε έναν ηλικιωμένο κύριο πώς το μηχάνημα του επιτρέπει να αισθάνεται λιγότερο βάρος, σαν να περπατάει με μπαστούνι.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, που διαθέτει 37,1 εκατ. followers στα social media, «ανέβασε» και σχετικό βίντεο με τους θαυμαστές του να τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει την προσπάθεια. 

Δείτε το βίντεο:

Ο Τζέρεμι Ρένερ ανυπομονεί να αναρρώσει, ώστε να μπορέσει να εκτελέσει και πάλι κάποια από τα δικά του… ακροβατικά στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός θα κάνει φυσιοθεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για αρκετούς μήνες. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του, Sonni Pacheco, θα γιορτάσουν σήμερα, 27 Μαρτίου, τα γενέθλια της κόρης τους, Ava Berlin. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις