Lifestyle

«Pandemic»: To τραγούδι του ράπερ Dr Creep που «προέβλεψε» την πανδημία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τραγούδι «Pandemic» του ράπερ Dr Creep από το 2013 αναφέρεται σε έναν «κορονοϊό» του έτους 2020. Φυσικά, το κομμάτι έγινε viral στο TikTok.

Ο ίδιος ο ράπερ Creep υποστηρίζει για το τραγούδι «Pandemic» ότι πρόκειται για παράξενη σύμπτωση. Όταν έγραψε για πρώτη φορά τους στίχους που συσχετίζουν το 2020 με κορονοϊό, υπήρχαν ήδη πολλοί κορονοϊοί και ένας τύπος του ιού τότε (σ.σ. 2013) κυριαρχούσε σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook πέρυσι, ο ράπερ Dr Creep διευκρίνισε: «Όσον αφορά την αναφορά στο 2020, το 2020 – 2030 είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν μελετήσει θέματα εσωτερισμού. Πριν από 10 χρόνια ειπώθηκε ότι το 2012 δεν εμπνέει ανησυχία ότι πρέπει να προσέξουμε το 2020 – 2030».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς