Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Αγνώριστος και κούκλος – Φωτογραφίες

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Αγνώριστος και κούκλος – Φωτογραφίες

Ο Τζέιμς Καφετζής ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες reality ο άνθρωπος που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor επέστρεψε στη Ρόδο και αποθεώθηκε από τους συντοπίτες του.

Ο παίκτης του Survivor απόλαυσε κυρίως το φαγητό που του έλειψε πολύ ενώ έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο Τζέιμς έγραψε κάνοντας αναφορά και στον φίλο του τον Νίκο Μπάρτζη:

Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες ,την @amiyiami ,της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!Βλαχοκαουμποη, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!

Ο Τζέιμς πραγματικά αγνώριστος μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη κουρεύτηκε, τριμάρισε το μούσι του, φόρεσε το ροζ πουκάμισό του και έγινε άλλος άνθρωπος!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις