Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είμαι 57 χρόνων, την καλή φυσική κατάσταση την αποδίδω στην ενασχόλησή μου με την αστάνγκα γιόγκα»

Επίσης εξήγησε και τον λόγο που θα μιλήσει ποτέ ξανά δημοσίως για την προσωπική της ζωή

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς και της νεότητάς της σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέροντας ότι είναι 57 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και εκτός από τα θέματα ευεξίας, εξήγησε και τον λόγο που δε θα μιλήσει ξανά δημοσίως για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τόνισε ότι είναι κουραστικό να δίνει αναφορά για την εκάστοτε σχέση της.

«Είμαι 57 χρόνων. Την καλή φυσική κατάσταση την αποδίδω στη χρόνια ενασχόλησή µου µε την αστάνγκα γιόγκα. Είναι η πιο απαιτητική γιόγκα που υπάρχει. Είναι μια ολόκληρη μέθοδος, πολύ συγκεκριμένη, µε πολύ συγκεκριμένες ασκήσεις στη σειρά. Η συγκεκριμένη γιόγκα σε φέρνει στο εδώ και τώρα µέσω της ειδικής αναπνοής που χρησιμοποιείς και, έπειτα από χρόνια και πρακτική, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν τα έκανες ούτε 15 χρόνων. Η γιόγκα αυτή είναι δίωρη και κάνω δύο-τρεις φορές την εβδομάδα. Θέλω να κάνω teacher’s training και να γίνω δασκάλα της αστάνγκα γιόγκα», ανέφερε για την καλή της φυσική κατάσταση η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για την προσωπική µου ζωή. Επειδή τα πάντα είναι μεταβλητά, είναι πολύ κουραστικό, αν πάρει φως μια σχέση, να δίνεις μετά λόγο γιατί μπορεί να τελείωσε. Αποφάσισα να µη γνωρίζει κανείς για την προσωπική µου ζωή, µόνο οι φίλοι µου, και, αν κάτι πια είναι τόσο σημαντικό, φαντάζομαι, θα γίνει γνωστό», δήλωσε ακόμα η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξε η διαθήκη της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ - Ο εγγονός της είναι ο μοναδικός κληρονόμος της
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Όθωνα Παπαδόπουλο, στάθηκε στο πλευρό της γιαγιάς του για χρόνια, φροντίζοντας και στηρίζοντάς την στις δύσκολες στιγμές
Καίτη Γκρέυ
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο – Θεωρεί ότι εμφανίστηκε εξαιτίας του αγχωτικού της διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ
Η ίδια αποκάλυψε δακρυσμένη στο ριάλιτι «The Kardashians», ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ανεύρυσμα εγκεφάλου μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη
Kim Kardashian